U trendu

Pretnje Dačiću – potvrda karaktera prištinskih političara

BEOGRAD – Vladan Zagrađanin, visoki funkcioner Socijalističke partije Srbije i narodni poslanik oštro je reagovao na direktne pretnje atentatom ministru spoljnih poslova Ivici Dačiću od strane predstavnika lažne države Kosovo.

„Ove nečuvene pretnje smrću, izrečene iz usta Bedžeta Pacolija na jednom međunarodnom skupu, samo su potvrda zločinačkog karaktera kosovskih političara i nasilničke ideologije i njihove lažne države, osnovane i zasnovane na terorizmu i kriminalu. To je jedini jezik koji oni razumeju“, istakao je Zagrađanin.

On je napomenuo da prištinski političari, suočeni sa pravdom koja ih polako, ali sigurno sustiže, kao i sa velikim uspehom koji Dačić ostvaruje na međunarodnom planu kada je u pitanju povlačenje priznanja Kosova, a u nedostatku činjenica i argumenata da brane ono što je neodbranjivo ‘ uvek pribegavaju pretnji i sili, kao jedinog njima razumljivog načina rešavanja problema.

„Ovaj nezapamćeni diplomatski skandal, koji, čini se, prolazi neopaženo u očima međunarodne zajednice, Ivicu Dačića, kao ni Socijalističku partiju Srbije, ne može pokolebati ni odvratiti sa puta zaštite i očuvanja nacionalnih i državnih interesa Republike Srbije“, ukazao je Zagrađanin.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike