Ljajić i Mali kao spajdermeni (video, foto)

Mirović: Sve opštine u Vojvodini dobiće sportske hale

ŽABALJ, 6. decembra (Tanjug) – Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović obišao je novoizgrađenu fiskulturnu salu i sportske terene u OŠ ,,Žarko Zrenjanin“ u mestu Gospođinci, u opštini Žabalj.

,,Završena je nova sportska dvorana u OŠ,,Žarko Zrenjanin“ u Gospiđincima. Uradili smo i sportske terene. Investicija iznosi 40 miliona dinara“, rekao je Mirović.

,,Iz dana u dan otvaramo nove sportske hale, terene i rekunstruišemo postojeće. Pre nekoliko dana rekonstruisali smo sportski kompleks fudbalskog kluba ,,Spratak“ u Subotici. Gotova je nova dvorana u Sivcu. Za nekoliko dana počinjemo radove na rekonstrukciji gradskog stadiona u Zrenjaninu, a planiramo i izgradnju sportske hale u Beloj Crkvi“, istakao je predsednik Pokrajinske vlade.

,,Želimo da svaka opština u Vojvodini, a ostalo je još 4 ili 5, dobiju svoju sportsku dvoranu. Ulažemo ogroman novac i nadam se da će nam se to vratiti kroz buduće šampione“, rekao je na kraju Mirović i dodao da će sportske aktivnosti svakako značiti i za zravlje dece.

Predsednik opštine Žabalj, Čedomir Božić, rekao je da je novi objekat bitan za Gospođince, za najmlađe sugrađane, koji će sada imati uslove za časove fizičkog vaspitanja, ali i da se bave sportskim aktivnostima.

,,Ovde će i naši profesionalni sportisti imati uslove za dalji rad i na taj način ostvaririti još bolje rezultate i predstaviti opštinu Žabalj na vrhunskom nivou“, istakao je Božić.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike