PS: Borba za Srbiju nije veleizdaja, već ono što je radio DŠ

BEOGRAD – Borba za Srbiju nije veleizdaja, ali jeste ono što je Demokratska stranka Srbiije uradila dolazeći na vlast, po volji stranaca, saopštio je danas Pokret socijalista (PS).

Predsednik DS S-a Miloš Jovanović je, prethodno, objavljujući odluku te stranke da, zbog neslaganja sa politikom prema Kosovu, napusti koalicije na lokalnom nivou sa SNS, rekao da „koliko god da lokalna politika nema veze sa nacionalnom politikom, mora imati veze sa nacionalnom izdajom“.

„Veleizdaja je kada na vlast dođete paleći Skupštinu Srbije i linčujući protivnike, veleizdaja je kada iz zatvora pustite dve hiljade terorista OVK i među njima braću Mazreku, ubice srpskih devojčica iz Klečke“, istakao je PS.

U saopštenju se dodaje i da je veleizdaja kada ukinete presude NATO zločincima, a protivzakonito izručite predsednika države i najbolje srpske oficire Hagu.

„Veleizdaja je kada ste vlast koja dopusti raspad zemlje na čiji ste se ustav zakleli da ćete je sačuvati“, zaključuje PS.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    I po kom (sem podanickom ) osnovu se javljaju ovi iz kombi stranke kad nigde nisu pomenuti. Ali ako kevcu mozda ce ih neko i zapaziti posebno ako staju u astitu „neprikosnovenih i premudrih)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike