U trendu

PS: DS S patriotizam dokazao oslobađanjem terorista OVK

BEOGRAD – Kada je DS S, uz pomoć stranaca došla na vlast 2000. godine, svoj patriotizam i ljubav prema Kosovu i Metohiji su iskazali tako što su odmah oslobodili 2.000 terorista OVK i braću Mazreku, ocenio je danas Pokret socijalista.

PS u saopštenju kaže da je DŠ bila vlast koja je isporučila predsednika i najbolje oficire Hagu, dozvolila raspad držve i da 100 zemalja prizna jednostranu nezavisnost Kosova.

„Pošto je DS S naprasno zabrinut za sudbinu našeg naroda i naših svetinja na Kosovu i Metohiji, pitamo DS S gde su bili 17. marta 2004. godine i zašto su dozvolili pogrom nad Srbima i paljenje srpskih manastira i crkava“?, naveo je PS.

Prema oceni te stranke, jedino što ujedinjuje Jeremića, Đilasa, Obradovića, DS S, nevladin sektor i pojedince iz SPC jesu mržnja prema Aleksandru Vučiću i želja da se problem Kosova nikada ne reši.

I za razliku od svih njih koji se protive rešavanju pitanja Kosova zbog ličnih interesa, Aleksandru Vučiću zaista jeste istinski stalo do Srba i Srbije, a to narod odlično prepoznaje. Oni koji su na vlast došli petooktobarskim nasiljem ponovo prizivaju zlo i krv u Srbiji, saopšti je PS.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike