PS: Stefanović jedan od nosilaca politike koja je izdala nar

BEOGRAD – Borko Stefanović jedan od nosilaca politike koja je izdala narod na Kosovu i Metohiji i za vreme čije vlasti je čak sto zemalja priznalo nezavisnost Kosova, ocenili su danas u Pokretu socijalista.

„Aleksandru Vučiću drže lekcije oni koji su učinili sve da Kosovo dobije nezavisnost, koji su dozvolili pogrom nad Srbima na Kosovu i Metohiji, a napadaju ga baš zbog toga jer znaju da se istinski bori za Srbe i Srbiju“, navodi se u saopštenju.

Kako navode, Stefanović je kao šef tima za pregovore sa Prištinom čuvao nacionalne interese tako što je lagao Srbe i postavio granicu na Jarinju i Brnjaku.

„Ni danas Srbi sa Kosova i Metohije ne znaju šta je to sve Stefanović potpisao u Briselu i dogovorio u njihovo ime, dok je njegov partner iz ‘Saveza za pljačku Srbije’ namerno postavio pogrešno pitanje pred Međunarodnim sudom pravde, oterao UNMIK, a doveo Euleks“, poručuju u PS.

Jeremića, Đilasa i Stefanovića ne zanimaju ni Srbi, ni Kosovo i Metohija, njih zanima isključivo da se domognu vlasti zbog pune državne kase, a za to im jedino smeta Vučić, jer je uz njega srpski narod, zaključuje se u saopštenju.

Stefanović je juče na Tviteru optužio aktuelnu vlast da je ona odgovorna za postavljanje prelaza na KiM i da su oni izbacili Srbiju sa KiM.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike