najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

S. Djukić Dejanović: Nema suštinskih neslaganja izmedju SPS i SNS

Potpredsednica Socijalističke partije Srbije Slavica Djukić Dejanović negirala je danas da izmedju socijalista i njihovih koalicionih partnera u Vladi Srbije, Srpske napredne stranke, postoje suštinska neslaganja.

Na pitanje o kritikama koje su poslednjih dana razmenili pojedini funkcioneri SPS i SNS, Slavica Djukić Dejanović je novinarima u Kragujevcu kazala da vlada ima „povoljan trend po gradjane Srbije“ i da je kvalitetnija sa socijalistima.

„Da li u jednoj ili drugoj partiji ima onih koji možda razmišljaju o nekim pitanjima, ali koja nisu suštinska za državu, i na drugačiji način, to je sasvim moguće. Da li ljudi sumnjaju, znate, i u jednoj porodici ima sumnje medju članovima. Da li je sumnja nekada put za testiranje istine, i to je tačno“, rekla je potpredsednica SPS.

Prema njenim rečima, SPS se bavi bitnim ocenama rada vlade, a to je da ova vlada ima povoljne rezultate.

Dodala je da se i na medjunarodnom planu stvaraju uslovi za veće investicije u Srbiji i da će narod u zbog toga moći bolje da živi.

„Smatramo da su ogroman doprinos tome dali i ministri iz SPS. Ostalo što se zove sumnja, želja, stav pojedinca, a nije stav organa SPS i SNS, nije tema i mi se time ne bavimo“, rekla je Slavica Djukić Dejanović.

Ona se pozvala i na stav premijera Srbije i predsednika SNS Aleksandra Vučića da je vlada kvalitetnija sa socijalistima.

Kritičke izjave počasnog predsednika SPS Milutina Mrkonjića o Prokopu izazvale su oštre polemike SPS-a i SNS-a, a od Mrkonjićevih reči ogradio se i šef socijalista Ivica Dačić koji je kazao da je to bio samo lični stav pojedinca.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike