Sa učesnicima protesta treba razgovarati, ne i sa opozicijom

BEOGRAD – Funkcionerka Srpske napredne stranke i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović kaže da sa učesnicima protesta treba razgovarati, ali da sa opozicijom vlast nema o čemu da priča.

Mihajlovićeva je gostujući na TV Prva opoziciju pozvala da daju plan, predlog, argument, kako misle da se neki problem reši, a ne samo da kritikuju.

Sa Vukom Jeremićem, Draganom Đilasom, Boškom Obradovićem, prema njenim rečima, nema o čemu da se razgovara.

„Da li možete da razgovarate sa Jeremićem o KiM, a znate da je on direktno učestvovao u tome da se priča oko KiM preseli iz UN u EU? Da li možemo da razgovaramo sa Đilasom o poštenju kada znate koliko ima novca? Sa Obradovićem da pričate o porodičnim vrednostima, a znate da članovi njegove stranke misle da su žene objekti“, kaže Mihajlovićeva.

Dodaje da demonstranti ne podržavaju opoziciju i da je to opoziciju najviše zabolelo.

Govoreći o boravku njenog sina u UN, ona je rekla da je sama platila njegov put u Njujork, da je tamo bio turistički i da bi ga i sutra opet povela.

„Legitimno je da opozicija pita da li je njegov put u Njujork plaćen državnim novcem i da za to treba da dobiju odgovor, ali ne i povlačenje deteta po društvenim mrežama“, naglasila je Mihajlovićeva.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike