U trendu

Sanda Rašković Ivić: Pretnje Šešelja poslanicama nedopustive

Šefica poslaničke grupe „Nova Srbija-Pokret za spas Srbije“ Sanda Rašković Ivić osudila je danas pretnje i uvrede koje je lider radikala Vojislav Šešelj uputio poslanici Nove stranke Mariniki Tepić, kao i nedavne pretnje poslanici Demokratske stranke (DS) Aleksandri Jerkov.

Ona je negodovala i što na te nedopustive uvrede i pogrdne reči ne reaguje Ženska parlamentarna mreža, odnosno poslanice iz vladajuće koalicije.

„Snom mrtvijem spava naža Ženska parlamentarna mreža i većinske članice te mreže iz SNS. Nisu se oglasile niti jednom jedinom rečju protiv tih gnusnih uvreda zato oni reaguju pre svega zato što je Šešelj hronično omiljeni opozicionar svake vlasti. On je to bio devedesetih i danas“, rekla je Rašković Ivić novinarima u Skupštini.

Ona je navela da je Šešelj čovek koji „baca dimne bombe, pravi probleme“ i da će svi sada pričati o Šešelju i najavljenom skupu u Hrtkovcima i da je „započeo rat sa Hrvatskom“, a predsednik Srbije Aleksandar Vučić za to vreme mirno predaje Kosovo i mirno može da „otme“ aerodrom u Nišu i da od „države pravi svoj privatni posed“.

„Kod nas je praktično zamro politički život, a sve zahvaljujući ljudima kao što je Šešelj koji se isturaju u prvi pan da bi mogli da zamajavaju narod i služe kao dvorska luda za zabavu miliona“, ocenila je Rašković Ivić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.