U trendu

Savez za Srbiju: Otkazana sala u Užicu, vlast u panici zbog dolazećih promena

Lideri stanaka koje čine Savez za Srbiju saopštile su danas da to što je Savezu onemogućeno da predstavi svoju platformu u sali Skupštine Užica pokazuje da je vlast u panici „zbog dolazećih promena“.

U saopštenju se navodi da je vlast u Užicu danas otkazala ranije rezervisanu opštinsku salu.

„Režim, u panici i strahu od dolazećih promena, sada otkazuje sale predvidjene za skupove Saveza za Srbiju u želji da sakrije istinu od naroda. Nije im uspelo i neće im uspeti, ni to što šalju plaćene provokatore na naše skupove ni to što sada onemogućavaju korišćenje opštinskih prostora koji pripadaju svim gradjanima“, navodi se u saopštenju.

Lideri opozicionih stranaka dodali su da će svoj program gradjanima predstaviti sutra u 19.00 ispred zgrade Skupštine Užica i poručili vlasti: „Nećete nas zaustaviti“.

Saopštenje su potpisali jedan od osnivača Saveza Dragan Djilas, predsednik Narodne stranke Vuk Jeremić, predsednik Dveri Boško Obradović, predsednik Demokratske stranke Zoran Lutovac, predsednik Levice Srbije Borko Stefanović, predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, predsednik Pokreta za preokret Janko Veselinović i Željko Veselinović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.