U trendu

Simić: Janjić radi u korist nestanka srpskog naroda

KOSOVSKA MITROVICA – Potpredsednik Srpske liste Igor Simić kaže da ideja razgraničenja u osnovi ima nameru da spreči sva eventualna buduća etnička čišćenja, a da Sava Janjić time što lobira za zamrzavanje konflikta radi u korist nestanka srpskog naroda.

„Dragutin (Sava) Janjić lobirajući svakodnevno za zamrzavanje konflikta na Kosovu i Metohiji zapravo radi u korist nestanka našeg naroda sa ovih prostora, ali i navija za razaranje spoljnopolitičkih i ekonomskih potencijal Republike Srbije, koja jeste naš jedini pouzdani zaštitnik“, naveo je Simić u saopštenju.

On kaže i da Janjić svoje objave na društvenim mrežama svakodnevno pušta na engleskom da bi se dodvorio sponzorima jednostrano proglašene kosovske nezavisnosti, kako bi oni mogli da blagovremeno vide i valorizuju njegovo antisrpsko delovanje.

„Kakav je to čovek i duhovnik koji vodi svakodnevnu kampanju protiv vlasti sopstvene države (ako je Srbija njegova država), a sa smeškom preseca vrpce sa Agimom Čekuom“, zapito je Simić, a saopštila SL.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike