SLista: Narod je rekao šta misli o politici Bogdanovića

KOSOVSKA MITROVICA – Narod je na izborima pokazao šta misli o poražavajućoj politici Gorana Bogdanovića, Đilasa, Jeremića i ostalih koji su kreatori granice između Srba i Srba, poručuju Srspka lista.

„Ako bi iko trebalo da se pokrije po glavi i ne komentariše pitanje Kosova i Metohije, to je Goran Bogdanović. Njegov autoritet je toliko veliki među Srbima u njegovom rodnom mestu Leposaviću da čak nije dobio mesto odbornika u lokalnoj skupštini na poslednjim izborima“, saopštava Srpska lista.

Navodi da je Bogdanović u svojim nastupima zaboravio da se pohvali da je Carina Kosova dogovor „njegovih pajtaša, Vuka Jeremića i Borka Stefanovića koji se ponosno septembra 2011. godine slikao kraj Edite Tahiri i promovisao uspostavljanje carine Kosova na Jarinju i Brnjaku“, kao i da je vrlo zaslužan što je Srbima na Kosovu i Metohiji smanjen kosovski dodatak pod maskom većeg ulaganja u srpske sredine.

„Srpski narod pamti i kako je Goran Bogdanović, da bi se pokazao sposobnim, blokirao više projekata koji su bili namenjeni Srbima i novac vratio Tadiću, i time pokazao da je odličan sluga. Konačno, Bogdanović je zaboravio da se pohvali da je za njega Kosmet postao turistička destinacija, jer je svoju porodicu smestio u Beograd“, kažu u Srpskoj listi.

Poslanik i bivši ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović rekao je u emisiji Slobodno srpski KIM Radija da ne može ni da pretpostavi šta predsednik Srbije Aleksandar Vučić podrazumeva pod terminom „razgraničenje sa Albancima“, jer Vučić, kako je rekao, sve radi – tajno.

Nogdanović je rekao i da je Briselskim sporazumom stavljen pečat na kosovsku nezavisnost.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike