U trendu

SNS: Đilas, Jeremić… uništili PKB, a sad „brinu“

BEOGRAD – Gradski odbor Beograd Srpske napredne stranke smatra da je sramno i licemerno to što isti oni koji su sistemski uništavali PKB danas navodno brinu zbog njegove prodaje.
„Paradoks je da Đilas, Jeremić, Janković, Boško Obradović i preostali članovi Saveza za pljačku, koji su vršili pljačkaške privatizacije i pola miliona ljudi ostavili na ulici i bez posla, danas napadaju privatizaciju PKB koji su svojom bahatošću zadužili za preko 40 miliona evra“, navodi se u saospstenju.

GO SNS Beograd navodi da je Đilas sa svojim saradnicima u vreme njegovog mandata obarao cenu kombinata kako bi obezbedio Miškoviću budzašto da ga kupi i da je zato za direktora PKB postavio Miškovićevog bliskog saradnika, koji je po direktivi uzimao nepovoljne kredite i tako ojadio kombinat, a kroz nabavku mašina preko Miškovićeve firme dodatno mu je upumpavao milione iz PKB-a.

„Za razliku od Đilasa, Jeremića, Jankovića i Boška Obradovića, aktuelna vlast, efikasnim i odgovornim radom, pronašla je najbolje moguće rešenje za PKB i njegove radnike i na delu pokazala brigu o njima“, zaključuje se u saopštenju.

Đilas je povodom prodaje PKB rekao da je privatizacija ovog kombinata nastavak prodaje prirodnih resursa Srbije od strane vlasti.

(Tanjug)

3 komentara
  1. Petar

    Điki sprečavao Miškovića? Pa oni su zajedno pravili „kombinacije“ koje su nas upropastile. Nego im je „Beograd na vodi“ onog vremena bio suviše komplikovan i konkretan pa su prešli na lakše i isplativije stvari, poput rijalitija i reklamnih minuta. Jer Điki najviše voli prodaju magle, gde nema ni sirovina, ni proizvodnje ni finalnog opipljivog proizvoda, a zarada ogromna. Kao u Nadrealsitima – da pravi od „nema nićega“ i „đe ba nestalo“. Upropašćavanje firmi poput PKB spada u istu kategoriju.

  2. Anonimni

    Istine radi, PKB su posebno zaduzili Jeremic, Jankovic, a pogotovo Obradovic. Kako su to uspeli zna samo analiticki centar SNS-a. A oni takodje ne spavaju ni danju ni nocu i svaki od njih procita dnevno od 600 – 1.600 strana raznog materijala.

  3. Anonimni

    Iaqko ste mi prirasli za srce, smeta mi kada bezocno lazete. Istine radi, sto je za vas misaona imenica, taj isti Djilas, koji mi je daleko od simpaticnog coveka i politicara, je sprecio Beka i Miskovica da na Dorcolu naprave grad na vodi. A taj projekat je bio prezentiran u Kanu ili Monaku, nisam siguran. Da li se secate ? Svakako ne, jer ste u to vreme rovarili po kontejnerima i trazili falsifikovane glasacke listice. A sta je bilo tom Djilasu, bog ce sam znati. Mogao je, a ni danas mi nije jasno zasto nije, da bude prvi Gradonacelnik koji bi izasao doduse na Dunav

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike