SNS: Jeremić laže o napadu aktivista SNS u Smederevu

Srpska napredna stranka (SNS) optužila je danas Vuka Jeremića da „laže o napadu aktivista SNS“ na sinoćnoj tribini u smederevskom Centru za kulturu, ali da to ne čudi jer „raste njegova histerija“ zato što gradjane Srbije „ne može da natera da poveruju u njegove laži“.

Tim Vuka Jeremića osudio je ranije danas pokušaje aktivista SNS, dovedene iz drugih gradova Srbije, da kroz „provociranje fizičkog nasilja“ prekinu skup na kojem je govorio u smederevskom Centru za kulturu.

„Apelujemo na izvršnu vlast da ne organizuje nasilničko ponašanje, kao i da ne zloupotrebljava bezbednosni aparat u stranačke svrhe“, naveo je tim Vuka Jeremića, najavljenog kandidata na predstojećim izborima za predsednika Srbije.

SNS je poručio Jeremiću da mu ona nije kriva „što dva dana zaredom doživljava fijasko za fijaskom na svojim tribinama“ i što „ne može da prisili ni 50 gradjana koji bi da slušaju njegove laži i trpe izlive njegovih frustracija“.

„Ne čudi nas to što Jeremić laže o nekakvim napadima SNS aktivista, jer očigledno raste njegova histerija, svestan je da mu ne pomažu ni desetine miliona evra islamskih lobista da natera gradjane Srbije da poveruju u njegove laži i prisustvuju njegovom pokretnom cirkusu“, naveo je SNS.

(Beta)

1 komentar
  1. veronika

    Lagati je vrlina političara, što bi on bio izuzetak..

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike