SNS: Licemerno da Djilas savetuje stranim ambasadorima šta da govore

Povodom „otvorenog pisma“ koje je nosilac liste „Beograd odlučuje – ljudi pobedjuju“ na proteklim beogradskim izborima Dragan Djilas uputio ambasadoru Norveške u Srbiji, gradski odbor Srpske napredne stranke (SNS) je danas ocenio da je „licemerno“ da Djilas daje savete ambasadorima šta će da govore.

Djilas je u tekstu pod naslovom „Zašto hvalospevi (predsedniku Srbije Aleksandru) Vučiću kad SNS krši evropske standarde“ pozvao Arnesa Sanesa Bjornstada, ambasadora Norveške – „zemlje privržene evropskim vrednostima“, da „ne žmuri pred kršenjem evropskih vrednosti u Srbiji“.

Kako je navedeno u saopštenju SNS, „krajnje je licemerno da Djilas ambasadorima nekih država daje savete šta će da kažu“ i „komično je i samo to što Djilas govori o evropskim vrednostima“.

„Može se reći da je Djilas dosledan u pokušajima da odredi šta će biti sadržaj medija, ko može, a ko ne može da se pojavi i šta sme, a šta ne sme da kaže“, saopštila je SNS.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    Gospodine veliki brate ne odlucuje ambasador vec narod ,a vi prvo napravite one liftove na mostu na adi pa da pricamo a ne da gledamo oneRUPE autobusom da se penjemo na most

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike