SNS Šabac: Napad na ženu se dogodio, laži ne zamagljuju istinu

ŠABAC – Gradski odbor SNS Šabac saopštio je da se na skupu opozicionog Saveza za Srbiju u sredu uveče u Šapcu zaista dogodio napad na jednu ženu, mada, podsećaju, taj napad iz Demokratske stranke nazivaju navodnim.

„Nikakve laži DS ne mogu zamagliti istinu, a postoje i video snimci napada, kao i snimci na kojima njihove siledžije priznaju da su tukli građane“, saopštio je SNS Šapca.

Oni pitaju DS šta je navodno ako jedna žena koja je stajala ispred pozorišta u sred centra Šapca završi na urgentnom i šta ima navodno u tome što se jedna majka svojoj deci uveče vratila posle potresa mozga?

Srpska napredna stranka oštro demantuje da je u Šapcu, bilo ko od njenih članova ili simpatizera želeo ili izazivao nerede.

„A to što je žena član SNS, ne daje pravo gorilama Boška Obradovića, Dragana Đilasa i Vuka Jeremića da je tuku i lome joj mobilni telefon. Nije dovoljno što su šutirali starije ljude u stomak, već maltretiraju i žene“, navodi se u saopštenju.

Napominje se da SNS ne snosi odgovornost za izborne poraze Đilasa i Jeremića i pita zašto su im, „na tribini tog čuvenog opozicionog Saveza, umesto običnih, normalnih ljudi i komšija, pitanja postavljali direktori lokalnih javnih preduzeća“.

Srpska napredna stranka smatra da u normalnoj i uređenoj zemlji, kao što je Srbija, ne bi trebalo da bude značajno ko je pripadnik koje političke partije. „Pozivamo nadležne državne organe da privedu pravdi siledžije, koji tuku žene i maltretiraju građane samo zbog toga što ne misle isto kao oni i koji su im krivi jer ne zaboravljaju lopovluk i otimanje narodnih para od strane DS, Đilasa, Jeremića i ostalih članova Saveza za pljačku“, kaže se u saopštenju.

DS ranije u saopštenju tvrdi da je SNS u sredu uvece u Šapcu pokušala da spreči skup političkih partija i organizacija koje razgovaraju o formiranju Saveza za Srbiju.

Kako kažu, navodni napad pristalica opozicije na jednu ženu je „inscenirala režimska propagandna mašinerija“.

Uoči skupa opozicije u Šapcu, došlo je do manjeg incidenta u kojem je žena, koja se predstavila kao Aleksandra Krstić iz Vladimiraca, zadobila lakše povrede, posle udarca koji je, kako je rekla novinarima, zadobila od nepoznatog muškarca.

„Stajala sam ispred. Boško (Obradović) je naišao sa njegovim ljudima. Znam da je taj dečko imao krem majicu i udario me je pesnicom. Pao mi je telefon od udarca“, rekla je Krstić novinarima.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike