U trendu

SNS: Šutanovac dotakao političko i moralno dno

Srpska napredna stranka (SNS) ocenila je danas je lider Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac „dotakao i političko i moralno dno razračunavajući se na najbestidniji način“ s mrtvim ljudima i koristeći ih za napad na Aleksandra Vučića.

Šutanovac je danas kritikovao Vučića zbog stavova u intervjuu „Nedeljniku“ o rušenju u beogradskoj četvrti Savamali i o ubistvu Ranka Panića, i ocenio da se Vučićeve izjave zamena teza.

„Šutanovac koji je od Srbije uzeo sve za sebe, a Srbiji nikada ništa nije dao, koji niti je znao, niti je hteo da uradi bilo šta za dobrobit gradjana, u krajnjem političkom beznadju sada pokušava da sakupi političke poene, i to na mrtvim ljudima“, ocenila je SNS.

Ta stranka je smatra da je „Šutanovac danas najdrskije izvrnuo činjenice povodom ubistva Ranka Panića, koga je proglasio, umesto žrtvom – ubicom koji se, u Šutanovčevoj interpretaciji, ili ubio sam, ili ga je ubio Aleksandar Vučić“.

Lider DS je naveo da je Vučić na pitanje o slučaju Savamala zamenio teze i rekao da Šutanovac, Saša Janković i Vuk Jeremić, kao deo „vrha režima, koji je likvidirao Ranka Panića, nisu bili zainteresovani ni za vodjenje istrage za to“, ali da sada njemu, Vučiću, „sole pamet“ za Savamalu.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar