SNS:Vandalizam u Kotraži, opozicija preti odmazdom

LUČANI – Srpska napredna stranka saopštila je da je sinoć u Kotraži, u opštini Lučani, na stranačkom baneru, koji se nalazi na prostorijama mesnog odbora stranke, nožem isečeno lice predsednika stranke Aleksandra Vučiča.

SNS upozorava da je to još jedan u nizu gnusnih vandalskih napada na stranku, koji vidi kao jasnu poruku o odmazdi koja se sprema političkim neistomišljenicima.

Stranka poziva nadležne organe da reaguju i pronađu počinioce, i ukazuje da o tome koliko su pretnje ozbiljne svedoči i činjenica da je ista poruka o odmazdi i načinu na koji će ona biti izvršena, poslata i pre nedelju dana, kada je osknavljen i zapaljen stranački baner sa koga je isečena glava predsednika stranke.
U saopštenju se podseća da je nedavno upravo u Lučanima brutalno napadnuta i pretučena kandidatkinja SNS za odbornika.

„Građani Srbije svakodnevno su izloženi najrazličitim oblicima izliva mržnje Saveza za Srbiju kome je nasilje glavno oruđe u sprovođenju bolesne kampanje ne samo u Lučanima, već i u celoj Srbiji sa ciljem da se izazovu haos i neredi“, navodi SNS i poručuje da će nastaviti da radi na jačanju Srbije na svim poljima, a da je brutalne pretnje Saveza za Srbiju neće sprečiti u tome.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike