Socijalistička omladina Srbije: Dačić bio u pravu

BEOGRAD – U Bukureštu se na sastanku ministara spoljnih poslova dogodilo upravo ono o čemu je ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić ranije govorio, a to je da Priština nema institucije, kao ni mehanizme demokratije, već posežu za varvarskim metodama kojima su navikli da ostvaruju svoje interese, saopštila je Socijalistička omladina Srbije.

„Njihova nervoza, iskazana u pretnji lišavanja života ministra spoljnih poslova Srbije i predsednika SPS, Ivice Dačića na najbolji mogući način oslikava njihovu nemoć pred politikom istine i državničke i mudre borbe Dačića za srpske nacionalne interese i južnu srpsku pokrajinu“, ističe se u saoštenju.

Socijalistička omladina Srbije postavlja pitanje međunarodnoj zajednici: Da li se, svojim nemim posmatranjem kontinuirane varvarske politike od strane Prištine, pokazuje da se sa tim metodama slaže, ili će se javnim ograđivanjem od iste staviti na stranu onih koji u 21. veku zastupaju politiku mira, prosperiteta i svih onih evropskih vrednosti za koje se između ostalih borio i srpski narod?

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike