U trendu

SRS na konsultacijama kod Nikolića oko 30 sekundi

Delegacija Srpske radikalne stranke (SRS) zadržala se danas na konsultacijama kod predsednika Srbije Tomislava Nikolića o dodeli mandata za sastav nove Vlade oko 30 sekundi i saopštila da SRS nema nameru da udje u Vladu Aleksandra Vučića, a Nikolića pozvala da podnese ostavku.
Potpredsednik SRS Nemanja Šarović rekao je novinarima da su Nikolića čekali pet minuta i da je on nakon što su izneli kritike na njegov račun posle svega 30-ak sekundi napustio konsultacije.

„Rekli smo mu da treba da podnese ostavku jer je najveća sramota za Srbiju da je na njenom čelu čovek upleten u kriminalne afere, koji ima lažnu fakultetsku diplomu, čija žena ima fondaciju u zgradi predsedništva i koji je na kriminalan način stekao brojne nekretnine, ali Nikolić nije imao strpljenja da čuje šta sve imamo da mu kažemo“, rekao je Šarović.

Upitan zašto nije došao predsednik SRS Vojislav Šešelj, Šarović je rekao da takav sastanak treba da bude održan na drugom mestu i u drugo vreme i u prisustvu medija.

Kako je naveo razgovor Šešelja i Nikolića iza zatvorenih vrata ne bi imao smisla.

Na konsultacije posle radikala došla je delegacija liste okupljene oko Demokratske stranke, koju čine Bojan Pajtić, Veroljub Stevanović i Dušan Petrović. Ta lista osvojila je 16 mandata u Skupštini Srbije.

Povezane vesti:

Saradnja sa SNS-om zbog državnih interesa

Danas konsultacije kod Nikolića

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar