SSP: Jasno je da vlast mora da odustane od gondole, ostaje pitanje odgovornosti

Stranka slobode i pravde (SSP) saopštila je danas da je „jasno da će vlast morati da odustane“ od izgradnje gondole u Beogradu „nakon odluke Upravnog suda i stava više odeljenja SANU, ali da se postavlja pitanje odgovornosti onih „koju su kršeći zakon pokušali da realizuju taj projekat i koji su izvodjaču radova već uplatili 626 miliona dinara“.

U saopštenju SSP-a se navodi da je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Srbije već uplatilo 360 miliona, a Grad Beograd 266 miliona dinara za izgradnju gondole.

„Za taj novac mogli su svi osnovci u Beogradu, kao u periodu pre dolaska Srpske napredne stranke na vlast, da dobiju besplatne udžbenike“, piše u saopštenju.

(Beta)

2 komentara
  1. Anonimni

    DOSTA BRE ! FUJ ! ODGOVORAN JE ONAJ KOJI JE BEZ DOZVOLE I SAGLASNOSTI „STARIH BEOGRAĐANA“, TJ. AUTENTIČNIH „BEOGRAĐANA“, NE „TITOVČIĆA“, PROGURAO IZRAZITO ŠTETNE URBANISTIČKE PROJEKTE, PA DA JE URBANIZAM U BEOGRADU NETRANSPARENTAN, JER SE KORISTE SREDSTVAIZ BUĐETA, A DUG JE LOŠ DRUG, …, AKAMOLI BACANJE PARA ZA NOVOGODIŠNJE ULICE BEOGRADA, GONDOLE I REKONSTRUKCIJE , LOŠA I NEDOVRŠENA REŠENJA ŽELEZNIČKOG SAOBRAČAJA , AUTOBUSKOG SAOBRAČAJA, SKANDALOZNO ŠTETNO REŠENJE GRADSKOG VODOVODA (SA KONCESIJOM TAJKUNIMA ) , PRODAVANJE ZEMLJIŠTA , VODA , BANJA, PRIRODNIH BOGATSTAVA , ARAPIMA, TAJKUNIMA, SLOVENCIMA, HRVATIMA , TJ. TUĐINU ,. JE ZLOČIN PROTIV SRPSKOG NARODA, … , DOSTA BRE ! KO GOD DA SI IZA TIH ZLOČINA ! ####

  2. Anonimni

    ODGOVORAN JE ONAJ KOJI JE BEZ DOZVOLE I SAGLASNOSTI „STARIH BEOGRAĐANA“, TJ. AUTENTIČNIH „BEOGRAĐANA“, NE „TITOVČIĆA“, PROGURAO IZRAZITO ŠTETNE URBANISTIČKE PROJEKTE, PA DA JE URBANIZAM U BEOGRADU NETRANSPARENTAN, JER SE KORISTE SREDSTVAIZ BUĐETA, A DUG JE LOŠ DRUG, …, AKAMOLI BACANJE PARA ZA NOVOGODIŠNJE ULICE BEOGRADA, GONDOLE I REKONSTRUKCIJE , LOŠA I NEDOVRŠENA REŠENJA ŽELEZNIČKOG SAOBRAČAJA , AUTOBUSKOG SAOBRAČAJA, SKANDALOZNO ŠTETNO REŠENJE GRADSKOG VODOVODA (SA KONCESIJOM TAJKUNIMA ) , PRODAVANJE ZEMLJIŠTA , VODA , BANJA, PRIRODNIH BOGATSTAVA , ARAPIMA, TAJKUNIMA, SLOVENCIMA, HRVATIMA , TJ. TUĐINU ,. JE ZLOČIN PROTIV SRPSKOG NARODA, … , DOSTA BRE ! KO GOD DA SI IZA TIH ZLOČINA ! ####

Napišite komentar