U trendu

SSP: Vesiću, ko stalno priziva da padne krv preko tabloida?

Stranka slobode i pravde  (SSP) ocenila je da su sramotne optužbe Gorana Vesića izrečene na Studiju B da „Dragan Djilas želi da padne krv“ i da bi „Djilas bio najsrećniji da je neko poginuo na promociji njegove knjige“, najmorbidnija do sada „verzija gebelsovske propagande primenjene po naprednjačkom principu – pripiši drugome ono što sam činiš“.

SSP je u saopštenju podsetio Vesića da je opozicionim političarima i organizatorima protesta širom Srbije već puštena krv i pitao ga ko gotovo svakodnevno na naslovnicama režimskih tabloida najavljuje krvave obračune, crta mete na čela ljudi, huška na sukobe i preti ratovima?

„Ko je iz galerije Progres izašao okružen privatnim batinašima, ko im je naložio da vredjaju i tuku okupljene gradjane? Ko to neprestano govori o smrti – pokušajima atentata koji se nikada nisu desili, izmišljenim linčovanjima i vešanjima predsednika države? Ko razbija glave studentima, opozicionim političarima, neistomišljenicima? I ko onda priželjkuje krv, plaši narod, deli ljude?“, pitao je SSP.

Iz te stranke poručili su Vesiću da se vara ukoliko misli da će, nakon što nebrojeno puta pomene krv i ubistvo, krv zaista i pasti od strane opozicije.

„Zato bolje neka se mane ovog metoda kojem ga podučava njegov partijski šef i spremi se za odbranu na sudu, jer će za ove gnusne optužbe odgovarati pred zakonom“, navedeno je u saopštenju.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar