U trendu

Stamatović: Izmišljotina tvrdnja Zorane Mihajlović o pretnji oružjem

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović pokazao je danas uverenje u kojem se navodi da nije osudjivan i da se protiv njega ne vodi nikakav krivični postupak i rekao da je „izmišljotina“ tvrdnja ministarke gradjevinarstva, saobraćaja, infrastrukture Srbije Zorane Mihajlović da on nekome preti oružjem.

Povodom izjave Zorane Mihajlović u kojoj je Stamatoviću poručila da „ne preti oružjem, već da poštuje zakon“, Stamatović je rekao da je dobio rešenje za dobijanje dozvole za nošenje oružja, pošto su nadležni spoveli postupak i utvrdili da postoje opravdani razlozi da se zaštiti njegova bezbednost.

Stamatović je rekao da je Zorana Mihajlović s namerom da ga pre odluke o mandataru za sastav nove vlade „strpa iza rešetaka“, posegnula za „najbeskurpuloznijim lažim“ optužujući ga da nekome preti oružjem.

„Rekla je da sam osudjivan i da se protiv mene vode krivični postupci. Evo uverenja u kojima se navodi da se protiv mene ne vode nikakvi postupci. Kasnije sam dobio odobrenje i rešenje direktora Policije da mogu da dobijem dozvolu za nošenje oružja, a ovde piše: ‘U sprovedenom postupku utvrdjeno je da postoje izuzetno opravdani razlozi za zaštitu lične bezbednosti podnosioca zahteva’. Neko je rekao da postoje izuzetno opravdani razlozi za moju ugroženu ličnu bezbednost i da sam dobio dozvolu za nošenje oružja, a vidite šta Zorana Mihajlović priča o meni, i u kakav kontekst stavlja čitavu opštinu i investitore na Zlatiboru“, naveo je Stamatović na konferenciji za novinare na Zlatiboru.

Stamatović je rekao da se „raduje što će ga uhapsiti“ odgovarajući na navode Zorane Mihajlović da je on uznemiren zato što se „približava vreme kada će pred nadležnim institucijama položiti račune zbog zaštite kriminala, pranja novca i nelegalne gradnje na Zlatiboru“.

„Radujem se što ćete me, na pravdi boga, uhapsiti, a još više se radujem što ću, tamo, u zatvoru, ako u ovoj zemlji ima imalo pravde, sresti i Zoranu Mihajlović, (bivšeg) muftiju Zukorlića, (gradonačelnika Beograda) Sinišu Malog i njegove ‘arapske’ pajtose, braću (Aleksandra i Andreja) Vučić i brojne druge sadašnje glavoseče“, rekao je Stamatović.

Stamatović je objavio stenogram dela njegovog izlaganja koje se odnosilo na takozvane „pretnje oružjem“, navodi se u saopštenju Opštine Čajetina.

On je ponovio da jedino „časno i pošteno“ to Zorana Mihajlović može da uradi jeste da podnese ostavku i napusti funkciju ministarke u Vladi Srbije.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar