U trendu

Stamatović najavljuje krivičnu prijavu protiv ministarke

Predsednik opštine Čajetina Milan Stamatović saopštio je danas da će podneti krivičnu prijavu za klevetu protiv ministarke gradjevinarstva Zorane Mihajlović.

Ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da Stamatović nije nikakva žrtva i da nikada nije dostavio kompletnu dokumentaciju za dozvolu za izgradnju kabinske žičare  –  „gondole“ i da su protiv njega već podnošene krivične prijave.

Stamatović je ocenio da „bezobrazluk i drskost ove ministarke za sve i svašta koja se javno hvali da je zapadni igrač, nema granice“.

„Ona se Zlatiborcima smeje u lice i kaže da možemo da ležimo ispred ministarstva, ali ona neće da potpiše dozvolu. Kao da je pečat za dozvolu ponela iz rodne Tuzle, kao da ga je od nekoga dobila u amanet, ona veruje da će sto puta ponovljena laž da postane istina“, naveo je Stamatović.

On je u saopštenju ocenio i da je Zorana Mihajlović „vodja antisrpskog lobija u Srbiji“.

Prema njegovim rečima, „Zlatiborci njoj i njenom šefu nisu poverovali ni na poslednjim izborima gde su naprednjačke kabadahije i raspikuće doživele ponižavajući poraz“.

„Otuda njena osvetoljubiva hajka na nas koji tražimo svoje pravo na rad, braneći svoju dedovinu i očevinu, državnu zemlju od naprednjačkih uzurpatora“, naveo je Stamatović.

Stamatović je dodao da se tvrdnjom da na Zlatiboru caruje „organizovani kriminal“ i da će to ona „sprečiti formiranjem naprednjačkog rezervata Park prirode, Vučićev režim potpuno razotkrio“.

„Posle ovoga, nema nazad. Mi idemo napred i izgradićemo svoju gondolu i sačuvati našu zemlju, a raspikuće neka čine što je njihovo“, rekao je Stamatović.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.