U trendu

Stamatović: Napad izrežiran kako bi se sakrila istina o prodaji Kosova

Lider Zdrave Srbije Milan Stamatović izjavio je danas da se Zelena Srbija u borbi protiv režima koristi argumentovanim oguljavanjem istine o vladavini Aleksandra Vučića, tako da nijedan aktivista ZS nije i nikada ne bi mogao da napadne bilo kog čovek, posbeno ženu, bez obzira da li je ona novinarka ili novinarsku legitimaciju koristi za propagandu najprizemnije vrste.

Stamatović je ocenio da je jučerašnji napad ispred TV Pink izrežiran kako bi se poveo napad na Zelenu Srbiju i diskvalifikovali jedini glasovi protesta zbog aktulene predaje i prodaje Kosova i Metohije.

„Onaj ko je fizički nasrnuo na bilo kog čoveka, a posebno ženu, bez obzira da li je reč o novinarkama ili osobama kojima su novinarska legitimacija i firma za koju rade maska za propagandu najprizemnije vrste protiv svakoga ko ne misli kao veliki vodja, sigurno nije aktivista, ali ni član Zdrave Srbije niti to može biti, jer naše oružje u borbi protiv Vučića je samo i jedino argumentovano ogoljivanje istine o njegovoj vladavini i otvaranje očiju gradjanima Srbije“, izjavio je Stamatović.

Stamatović je to naveo povodom „brutalne hajke koju su režim na čelu sa Vučićem, njegove paraopozicione pomoćne štake i pripadajuće im medijske siledžije, sa unapred pripremljenim scenarijem da se diksvalifikuju jedini glasovi protesta protiv aktuelne predaje i prodaje Kosova i Metohije, poveli i protiv ove stranke“.

Stamatović dodaje i da traži od policije, ali ne od MUP-a „u liku“ prvog propagandiste Srpske napredne stranke, lažnog doktora Stefanovića, da ispita i ovaj slučaj, ali i „one koje je neko iz vlasti, izgleda, zaboravio“.

Medju tim slučajevima, kako Stamatović navodi, jesu i prebijanje ljudi i upad sa fantomkama pod okriljem noći u Savamalu, optužbe na račun predsednika ZS da je „ukrajinski špijun i vodja crnogorske mafije na Zlatiboru“, ali i optužbe na račun ostalih opozicionih lidera i članova njihovih porodica da su „plaćenici CIA“, „vodeći narkodileri u Beogradu“, „ubice iz mladosti“, „plaćenici islamskih terorista“, zataškavanje afera s kojima su povezani najbliži Vučićevi saradnici i desetine drugih.

Stamatović je podsetio da je Vučić „samo“ predsednik, a ne i premijer i ministar pravde i ministar policije i ministar inostranih poslova i kadija i tužilac i izvršilac najstrožih kazni.

„Ako je njega poneo adrenalin, dužnost Ustavnog suda je da reaguje na njegovu uzurpaciju funkcija i nadležnosti koje mu ne pripadaju, a ako to Ustavni sud ne sme, onda konačno treba da reaguju Brisel, Berlin i Vašington, jedine adrese kojih se Vučić plaši“, „pozvao“ je Stamatović.
Ostale fotografije uz tekst

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.