U trendu

Stamatović podržao sutrašnji protest u Beogradu protiv pregovora s Prištinom

Predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović danas je podržao protest protiv Briselskih pregovora, najavljen za sutra ispred Skupštine Srbije, saopštila je njegova služba za odnose sa javnošću.

Kako je najavljeno, protestni skup organizuju udruženja „Nema predaje KiM“, „Ne damo vam decu“, „Srbi na okupu“, „Ćirilica“ i Samostalni policijski sindikat.

Stamatović je ocenio da predsednik Srbije Aleksandar Vučić „pokušava da srpskom narodu otme suverenost i pokloni je teroristima Haradinaju i Tačiju“, u cilju nastavka „neizvesnih evropskih integracija“.

„Dosta je bilo pogubne politike Aleksandra Vučića koji, kad je o statusu Kosova i Metohije reč, kako i priliči veleizdajniku, vredja i diskvalifikikuje svako nacionalno i državno-odgovorno promišljanje u Srbiji… uz providnu laž o nekakvom ulasku Srbije u Evropu, iako gradjane niko nikada nije ni pitao da li žele da udjemo u EU“, izjavio je Stamatović.

On je saopštio i da gradjanima ne preostaje ništa drugo nego da se udruže i na taj način „odgovore da ne pristaju na predaju Kosova, kao ni na ‘pravno-obavezujući sporazum’ sa NATO gubernatorima okupirane svete srpske zemlje“.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.