U trendu

Stanisavljević: Lideri tzv. SzS ne poštuju žene i građane

BEOGRAD – Jedan od lidera Saveza za Srbiju, „poznatijeg kao Savez za silovanje i vešanje“, Željko Veselinović, po ko zna koji put pokazao je pravo lice i namere, a ovog puta je prevazišao i sam sebe, ocenila je danas član Gradskog odbora Beograd Srpske napredne stranke Nataša Stanisavljević.

„Otvorena mržnja prema ženama, pozivi na silovanje, a sada i brutalno vređanje udovice Olivera Ivanovića, pokazuju da lideri tog tzv. saveza ne poštuju ni žene, ni građane Republike Srbije“, saopštila je Stanisavljević.

Da imaju iole morala i političke odgovornosti, naglasila je ona, prestali bi da se bave politikom s obzirom da ozbiljna politika podrazumeva odgovornost i svakodnevni doprinos boljem životu građana.

U svojoj mržnji prema predsedniku Aleksandru Vučiću, kako je navela, spremni su na neistine, na vređanje, na silu i to samo zbog toga da bi se dočepali privilegija koje su izgubili i pomoću kojih su se enormno obogatili, dok su građani siromašili.

„Moja poruka Đilasu, Jeremiću, Obradoviću, Željku Veselinoviću i sličnima je da su danas sve žene u Srbiji Milena Ivanović, žene koje neće dopustiti da ih bilo ko vređa, ponižava i ostvaruje svoje ciljeve na tako prost i primitivan način. Zato žene Srbije podržavaju politiku jednakosti, jednakih šansi za sve ljude i što je najvažnije politiku koja stvara budućnost za svu našu decu“, rekla je Stanisavljević.

Žene, ali i svi građani Srbije, prepoznaju prave vrednosti i sve ono za šta se bori predsednik Aleksandar Vučić, koji zbog svog rada i rezultata ima podršku građana, zaključila je Stanisavljević.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike