najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Stefanović: Napad na Vučića – pokušaj ubistva

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović najoštrije je osudio napad na premijera Aleksandra Vučića u Potočarima ocenjujući da je reč o “pokušaju ubistva”.

“Svakako je jasno da BiH nije ispunila ni minumum onoga što je bila dužna da ostvari za bezbednost premijera Srbije”, rekao je Stefanović za televiziju Pink.

On je naveo da će Srbija uputiti najštriji protest BiH zbog skandaloznog čina i gađanja kamenicama delegacije Srbije u Potočarima i da očekuje da će se premijer uskoro obratiti građanima.

Premijer Aleksandar Vučić danas je prilikom napuštanja Memorijalnog centra u Potočarima izviždan, a zatim je iz mase gađan kamenjem i flašama vode.

Mediji prenose da je pogođen kamenom u glavu.

Premijer je u Potočarima odao počast žrtvama masakra u Srebrenici, koji se dogodio na današnji dan 1995. godine.

Pošto je ostavio cveće na spomen ploči, Vučić je sa svojom pratnjom krenuo ka vozilu, kada je masa počela da viče “Alahu akbar!” (Bog je veliki) i da bacaju kamenice i flaše vode u njegovom pravcu. Okružen telohraniteljima, premijer je otišao trčeći, dok su organizatori, preko ozvučenju apelovali na mir.

(Beta)

1 komentar
  1. Dragan

    Nazovidoktore, prvo: gađanje kamenicama teško se može okarakterisati kao pokušaj ubistva. drugo: koji je …tražio tamo i pored negodovanja najvećeg dela domaće javnosti i pre svega studenata. Ono što je tražio – to je i dobio. treće: groteskno i smešno deluje kuknjava voditeljke na Pink3 kanalu za njegovim slomljenim naočarima. četvrto: sad nek se lepo izvini mudžahedinima, svojim nalogodavcima iz SAD i Velike Britanije, a obavezno i hitlerovoj omladinki koju je pre neki dan ugostio što je potrošeno toliko kamenja, a samo ga jedan pogodio. šteta, velika šteta…. mislim za kamenje…

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike