Stefanović osudio napad na policajce u Vrbasu

BEOGRAD – Ministar unutrašnjih poslova Nebojše Stefanović najoštrije je danas osudio napad na policajce koji se dogodio u Opštini Vrbas, a koji su izvršili političari Narodne stranke i njen poverenik za Vojvodinu Borislav Novaković i grupa osoba koju je predvodio.

„Nedopustivo je da bilo ko, ma koju funkciju obavljao, pribegava nasilju i napada policajce, koji rade svoj posao u skladu sa zakonom“, poručio je Stefanović u pisanoj izjavi dostavljenoj medijima.

Ministar je ukazao da pripadnici policije, koji su svakodnevno u prvoj liniji odbrane naše zemlje od raznih vidova kriminala, ne smeju i neće biti žrtve bahatih pojedinaca koji zbog svoje političke ili društvene pripadnosti smatraju da im je sve dozvoljeno.

„Pripadnici policije u Vrbasu postupali su u skladu sa zakonom i pružali asistenciju organima lokalne samouprave u izvršenju njihovih zadataka“, naveo je Stefanović.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Anonimni

    Kad pre stize da osudi? Kao da je vec imao spremljeno,samo se cekalo da se desi po scenariju zna se koga. A sto Dr.Ministre ne obezbediste snage reda za rusenje na Pancicevom vrhu. Cudna je Vasa selektivnost u zastiti zakonitosti. Ovako samo dovodite pripadnike MUP-a u neprijatne situacije. Sigurno da niko nije za napad na policiju,ali ponekad nepravda boli i radi se instiktivno.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike