U trendu

Stefanović: Predsednička kandidatura Saše Jankovića – ništa novo

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Nebojša Stefanović izjavio je danas da nije ništa novo to što je zaštitnik gradjana Saša Janković formalno objavio kandidaturu za predsednika Srbije.

„Nakon formalnog najavljivanja kandidature jasno je da imate političku agendu i politički cilj, i da više ne zastupate sve gradjane, već samo one koji se slažu sa vašom idejom i vašim političkim ciljem“, rekao je Stefanović novinarima u Policijskoj stanici Palilula gde je prisustvovao prezentaciji video-nadzora u osnovnim školama.

Stefanović je rekao da Saša Janković ne samo da ne može biti efikasan zaštitnik gradjana zato što se bavi politikom, već i da nikada nije ni bio efikasan zaštitnik gradjana.

„On ne obavlja dobro posao. Drži političke tribine i govore zbog čega nije dobar zaštitnik gradjana“, rekao je Stefanović i dodao da je to „stvar morala“ Saše Jankovića.

Saša Janković izjavio je danas za subotički portal „Magločistač“ da će se kandidovati za predsednika Srbije kada budu raspisani izbori i da će biti kandidat gradjana.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.