U trendu

Šutanovac: Koliko znam, Djilas je rekao da se ne bavi politikom

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Šutanovac izjavio je danas da još ne postoji odluka sa kim i kako će ta stranka izaći na izbore u Beogradu.

„U ovom trenutku ne postoji odluka sa kim ni kako idemo na izbore. Postoji odluka da idemo sa našim vrednostima, idejama i programom, a videćemo sa kim ćemo saradjivati pre izbora“, rekao je Šutanovac na konferenciji za novinare upitan da li bi DS podržao eventualnu kandidaturu bivšeg gradonačelnika Beograda i lidera DS Dragana Djilasa za gradonačelnika, ako bi se kandidovao.

On je kazao da je Djilas, koliko on zna, rekao da se ne bavi politikom, a da se on ne bavi natpisima u medijima, u kojima se pojavila informacija da bi Djilas mogao biti kandidat bivših predsedničkih kandidata Saše Jankovića i Vuka Jeremića.

Upitan šta misli o Djilasu, Šutnovac je uz osmeh prvo rekao da ima „lepo ime“, a potom i da je bio odličan gradonačelnik i da je vodio grad skoro kao Nenad Bogdanović i Zoran Djindjić.

Šutanovac je napomenuo da se unutar DS uveliko spremaju za gradske izbore te da svakodnevno imaju aktivnosti koje treba da dovedu do toga da imaju najbolju listu sa najboljim kandidatima i da istaknu najstručniji tim koji može da vodi Beograd.

„U toku smo formulisanja i jasne politike za ljude, ne za beton, asfalt, fontanu i jarbol i ubedjen sam da smo po tome bili poznati i ranije i da ćemo tu politiku na adekvatan način prezentovati gradjanima“, rekao je Šutanovac.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.