U trendu

Sutra sednica Skupštine Beograda

Za sutra je zakazana sednica Skupštine Beograda na čijem je dnevnom redu izbor člana Gradskog veća i predlozi odluka o usvajanju projekata javno-privatnog partnerstva za pružanje usluga tretmana i odlaganja komunalnog otpada i za obavljanje komunalne delatnosti gradskog prevoza putnika.
           
Kako je najavila Služba za informisanje Grada Beograda, odbornici će razmatrati i predloge planova detaljne regulacije za pojedine delove grada.

Na dnevnom redu su i izmene odluke o postavljanju privremenih objekata na teritoriji grada i o postavljanju tezgi i drugih pokretnih privremenih objekata, kao i predlozi rešenja o davanju saglasnosti na rebalanse programa poslovanja jednog broja javnih i javnih komunalnih preduzeća.

Odlučivaće se i o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju direktora i v.d. direktora i članova upravnih i nadzornih odbora u jednom broju preduzeća i ustanova čiji je osnivač Grad Beograd, kao i o predlozima rešenja o razrešenju i imenovanju članova školskih odbora u jednom broju beogradskih osnovnih i srednjih škola.

Sednica će početi u 10 sati.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.