SzS : Nećemo učestvovati na lažnim izborima na Kosovu i Metohiji

Savez za Srbiju (SzS) ponovio je danas da neće učestvovati na lažnim izborima na Kosovu i Metohiji, kao ni u ostatku Srbije.

„I na Kosovu i Metohiji ne postoje ni minimalni uslovi za slobodne i fer izbore, niti za jednako predstavljanje programa i ideja“, saopštila je pres služba SzS.
 
U saopštenju je navedeno da „ucene, nasilje, pretnje i progon od strane naprednjačkog režima na KiM, služe jedino daljem držanju našeg naroda u poziciji taoca u rukama dve kriminalne grupe.“

„Mi nećemo učestvovati u Vučićevoj i Tačijevoj podeli mafijaškog plena i sprovodjenju daljih planova u cepanju Kosova i Metohije“, saopštio je Savez za Srbiju.

(Beta)

2 komentara
  1. Anonimni

    Češka POVLAČI priznanje i PRESTAJE da PRIZNA KOSOVO REPUBLIKU. Voli Srbiju i Srbe, na voli Šiptare,…# Vaclav Klaus i Miloš Zeman su dosledni protivnici priznavanja nezavisnosti Kosova i obojica kao šefovi države blokiraju da se imenuje češki ambasador u Prištini pa su diplomatski odnosi od priznanja 2008. godine na nivou otpravnika poslova.POMOZI BOŽE SRBIJI!

  2. Anonimni

    „Neka Bog blagoslovi Srpsku Patrijaršiju. Neka Bog blagoslovi i nastavi da blagoslovi Srpsku Crkvu i neka Bog zaštiti Crkvu i zemlju Srbiju nepovređenu i zaštićenu protiv svake zle sile“.

Napišite komentar