U trendu

SzS pozvao u podne okupljanje ispred Predsedništva za vreme obraćanja Vučića

Ispred zgrade Predsedništva Srbije danas će se održati protest protiv aktuelne vlasti u podne za kada je zakazano obraćanje javnosti predsednika Srbije Aleksandra Vučića, povodom ulaska demonstranata u zgradu Radio televizije Srbije.

Iz Saveza za Srbiju (SzS) pozvali su na protest u podne jer su se RTS i vlast oglušili o zahteve protesta „Jedan od pet miliona“ i pošto je ministar policije Nebojša Stefanović poslao policiju na „goloruk narod“ i pošto su „besomučno lagali“ na Pinku i RTS-u o dešavanjima na sinoćnjem protestu.

„Okupljamo se na konferenciji za medije Aleksandra Vučića i čekamo da podnese ostavku najveći lažov u istoriji Srbije“, navedeno je u saopštenju SzS.

Obradović je sinoć ispred zgrade RTS poručio da organizatori protesta „Jedan od pet milona“ moraju danas gostovati u „Dnevniku 2“, ili će ponovo na tom mestu biti gradjani.

Organizatori protesta „Jedan od pet miliona“ saopštili su da dolaze ispred Predsedništva da predsedniku Srbije jasno kažu da u „njegove laži više niko ne veruje i da mu neće dozvoliti da nastavi da laže narod“.

„Idemo da onemogućimo diktatora da laže narod iz svoje fotelje, a kasnije ćemo se preseliti ponovo kod RTS-a“, navodi se u saopštenju organizatora protesta.

(Beta)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike