U trendu

SzS: Vlast ce pasti brže nego 2.000-te

BEOGRAD – Savez za Srbiju ponovio je optužbe na račun vlasti da daje „u bescenje rudna bogastva, vodu i zemljište“, i ocenio da nije daleko dan kad će ta vlast pasti, brže, kažu, nego vlast 2000. godine.

Na tribini u Požarevcu, jedan od osnivača Saveza Dragan Đilas rekao je sinoć da su rudnik u Boru i beogradski PKB prodati po višestruko manjoj ceni od realne, što je, kako se navodi u saopštenju, posledica „kombinacije neznanja i ličnog interesa“.

Potpredsednik Narodne stranke i bivši načelnik Generalštaba Vojske Srbije Zdravko Ponoš rekao je, povodom poslednjih imenovanja u vojsci, da je predsednik Srbije konačno počeo da radi svoj posao, jer ima ustavne nadležnosti za imenovanja, ali da je to uradio kao da je reč o rijalitiju, a „da bi skrenuo pažnju sa činjenice da kosovske bezbednosne snage prerastaju u kosovsku vojsku“.

Predsednik Srpskog pokreta Dveri Boško Obradović ocenio je da „život u Srbiji nije normalan, jer vlast nije normalna“.

„Funkcionisanje države, medija, parlament, način na koji funkcionišu privreda i poljoprivreda – to nije normalno i to moramo da promenimo. Zato smo se i okupili u Savez za Srbiju, da vratimo normalnost“, rekao je Obradović.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike