U trendu

Tepić: Ne idemo na okrugli sto u ponedeljak, otvorenost za javnost je crvena linija

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić izjavila je danas da ta stranka neće učestvovati na okrugom stolu vlasti i opozicije u ponedeljak, „dogod su zatvoreni za javnost“.

„To je bila naša crvena linija“, rekla je Tepić za TV N1, u kojem je gostovala sa Draganom Maršićaninom, savetnikom predsednika Demokratske stranke Srbije.

Govoreći o bojkotu izbora, ona je rekla da nema pogadjanja o uslovima koji su proistekli iz protesta „Jedan od pet miliona“,

„Tek kad se ispuni svih 42 uslova iz nalaza stručnog tima približićemo se uslovima za izbore“, rekla je Tepić.

Ona je rekla da se ne može desiti da bojkot izbora ne uspe, kao i da je to način da se otvori put ka vanrednim izborima pod fer uslovima.

Maršićanin je rekao da DSS nije doneo odluku o izborima, kao i da će to uraditi kada se raspišu.

„U ovom momentu ne vidim da se bojkotom može nešto postići“, rekao je Maršićanin.

On je rekao i da se na Fakultetu političkih nauka održava samo razmena mišljenja raznih političkih stranaka, a ne okrugli sto, i „ništa više od toga“, bez obavezujućih zaključaka.

(Beta)

1 komentar
  1. Anonimni

    POMOZI BOŽE SRBIJI! ###### RASCEPILA SE REPUBLIKA SRPSKA #### NEOČEKIVANO! ######### fuj DODIK !# ## DODIK je „POPUSTIO“ SEBI,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI ## . ##### URADIO JE JER SE UPLAŠIO ######## DODIK je „de facto“ RAZDELIO Republiku Srpsku —— >>> ISTOČNO od Brčkog i ZAPADNO od Brčkog , …# RASCEP, PODELA BIH # OSEČALO SE „odavno “ , DA JE BIH PODELJENA , pa Banja Luka očigledno je „ZAPADNO“ ORIJENTISANA # ## AUSTRO -UGARSKA TJ: I N Č K O je POSTIGLA CILJ =slomila JEDINSTVO REPUBLIKE SRPSKE # ZAČUTAO je DODIK ! ZAČUTALA REPUBLIKA SRPSKA , NEMA VESTI O DODIKU ## Daleko je „otišao“ , NEMA POVRATKA ,OČEKUJEM „novog vođu ZA „Republiku Srpsku“ -sa SEDIŠTEM – na PALAMA, ZA Srbe iz HERCEGOVINE i iz Bosne istočno od SARAJEVA bliže DRINI(između Užica i Sarajeva ) ### #### Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! ##### NEMA VESTI O DODIKU ##### , DODIK PRIPADA Republici Srpskoj ZAPADNO od Brčkog ###### , DODIK je „POPUSTIO“ SEBI #### ,jer VRLO VEROVATNO „BI GA LIKVIDIRALI“ BRITANCI , #### NEMA VESTI O DODIKU ! ######### DODIK je SAM izjavio :“ ONAJ KO PRISTUPI NATO JE IZDAJNIK“, „Pomozi Bože SRBIJI! Pomozi Bože Srbima , ma gde bili! Samo Srpska Pravoslavna Crkva POVEZUJE SRBE! SRBI „preko Drine “ SU „dugo živeli u Austro-Ugarskoj“, POLITIČKO JEDINSTVO SRPSKOG NARODA MOŽE USPOSTAVITI , samo Srpska Pravoslavna Crkva , „jedinstvo razlika“ , a TO JE UNIJA ILI KONFEDERACIJA SRPSKOG ŽIVLJA IZ SRBIJE uključujući Kosovo I Metohiju , SA BIH ( može MOŽDA i CG ) !

Napišite komentar