Teška provokacija Albanaca u severnom delu Mitrovice

Na keju u blizini glavnog ibarskog mosta, u severnom delu Mitrovice nepoznati počinioci pocepali su i pokušali da zapale zastavu Srbije.
Pocepanu zastavu, koju je neko pokušao i da zapali pronašli su građani na keju, prenosi Radio Kontakt plus.

Kako se navodi, nije poznato ko su izgrednici i odakle je doneta zastava koja je pocepana.

Na glavnom ibarskom mostu, i sa jedne i sa druge strane, stacionirani su pripadnici Kosovske policije a na mostu se nalazi i više sigurnosnih kamera.

(Sputnjik)

6 komentara
 1. Karonja

  Balkanac hvala na tituli gospodin ali ja nisam kriv sto me je Bok obdario sa alatom za karanj. Veruj mi nije nikakvao falisanje.

 2. Karonja

  Picketi.e ofucane od Slovenije do Kosova popusili ste ga do jaja ako ce ti bit lakse i ja sam doprinio da svi Srbi zive u jednoj drzavi o vasoj hrabrosti upoznat je citav svet kako genocide pravite nad starcima i deci junacine.

 3. Karonja

  Kad ratni zlocinac Sesej pali zastavu Hrvatske u sred Beograda pred plicijom tako zvanom Srpskom pred kamerama onda sutite ko picketi.e ofucne ma ja srpska ciganska posla fuj.

  1. Kojeimedadam

   Muči picketi.o. Samo ovde možeš da se “ junačiš “ … 😆

  2. Balkan

   Postovani gospodine, vi ste moguce u pravu sto se cepanja i spaljivanja zastave tice jer nije lepo to ni ciniti ni raditi bilo gde i bilo koje zemlje da su u pitanju. Sto se tice vas kao osobe vase ime o vama najboje govori sve i tu nije potreban nikakav komentar, sve se sa time rekli.

  3. Anonimni

   Karonja! Da si to zaista naucio bi da pises SRPSKI pa makar bio i Sikus!I mars odavde …

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike