U trendu

U Jagodini protest: Palma uvredio građane

JAGODINA – U Jagodini je večeras održan prvi protest „1 od 5 miliona“ i šetnja gradom.

Sekretar Književnog kluba „Đura Jakšić“, Toni S. Stojanović, zamerio je predsedniku Jedinstvene Srbije i Skupštine grada Jagodine Draganu Markoviću Palmi što je nedavno u jednom intervju proteste nazvao „smešnim“.

„Ovom izjavom Marković je uvredio milione ljudi koji učestvuju u ovom protestima širom Srbije“, rekao je Stojanović.

Sa skupa je poručeno da se protest održava „da se odbrani dostojanstvo života“, da se kaže „dosta“ aktuelnoj vlasti i da bi se uspostavio sistem u kome bi svako ko dođe na vlast bio svestan da je smenjiv i da „to potpiše“.

Skup je održan na Skveru omladine u centru grada, a šetnja, čije učesnike je obezbeđivala policija, u automobilima, glavnom ulicom.

(Tanjug)

5 komentara
 1. Suzana

  Oni su bas umislili da su nedodirljivi , a mi smo im to i pokazali . Na srecu narod se probudio , mozda i urodi plodom . Mozda mi se i deca vrate jer ja najbolje znam zasto su otisli , ne nisu bili gladni hleba , vec ih je nepravda odvela daleko od rodne kuce , a to boli i mene i njih .

 2. AA ( americki alah)

  ja mu zavidim, ipak je njemu Mozzart svirao na uvce. I kamili naravno, ovaj zirafi 🙂

 3. maks

  jedan mali milosevic ovaj vas palma slican onom velikom slobi milosevicu cista imitacija90tih.

 4. Anonimni

  Jagodinski SERIF Palma,zaista pretstavlja jednu grotekstnu licnost,Mislim da gradjani Jagodine,ne treba da se ljute na njega.To je jedna smesna figura,jedan lik kome treba formalno dati podrsku,a svako treba da radi,ono sto sam smatra da treba.On vise izaziva smeh nego ljutnju okoline.!!!

  1. ja

   pa jeste izaziva smeh….a pozadina njegovog bogatsva…..jel je i to smesno,,

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike