U trendu

Udovičić: Mladi najveći resurs našeg društva

BEOGRAD – Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić čestitao je danas Međunarodni dan mladih i najavio da će to ministarstvo nastaviti sa brojnim aktivnostima i projektima koji će doprineti još boljem položaju mladih u našem društvu.

Udovičić je u čestitki naglasio da su mladi najveći resurs društva i poželeo im da budu kreativni, uče i u kontinuitetu unapređuju svoja znanja i veštine, jer će upravo gradeći sebe menjati i svoju okolinu.

„Svesni činjenice da uvek postoji prostor za dodatni napredak, Ministarstvo omladine i sporta nastaviće sa brojnim aktivnostima i projektima koji će doprineti još boljem položaju mladih u našem društvu. Naš ideal je Srbija koja mladima omogućava da se ostvare na ličnom, društvenom i profesionalnom planu, te ćemo da nastavimo da vam pružamo podršku u zajedničkom ostvarenju ove vizije“ poručio je ministar.

Verujemo da smo predanim radom i snažnim angažmanom pokazali kako je za nas dan mladih svaki dan i upravo zato nastavićemo da svojim trudom dokazujemo kako mislimo na mlade svih 365 dana u godini, naveo je Udovičić.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike