U trendu

Uhapšen osumnjičeni za divljanje na proslavi punoletstva

VALJEVO – Valjevska policija uhapsila je S. Ž. (20) iz Valjeva zbog sumnje da je izvršio krivična dela napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, teška telesna povreda, laka telesna povreda i teška krađa u pokušaju, saopšteno je iz MUP-a.
Sumnja se da je S.Ž. oko ponoći, u ugostiteljskom objektu u Birčaninovoj ulici u Tešnjaru tokom proslave punoletstva razbijao flaše i čaše, zbog čega su ga vlasnik objekta i organizator proslave udaljili.
Dok se udaljavao, S.Ž. je bacio flašu ka gostima ispred objekta i pogodio u predelu glave majku čije je dete proslavljalo punoletstvo, nanevši joj teške telesne povrede.
Potom je razvalio ulazna vrata magacina ugostiteljskog objekta u blizini, a kada je ugledao vlasnika počeo je da beži i tom prilikom, kako se sumnja, drvenim predmetom udario mladića koji je prolazio ulicom.

Policijski službenici su ga ubrzo pronašli, a S.Ž. je, nakon što ih je vređao i psovao, jednog od policajaca udario pesnicom u stomak i naneo mu lake telesne povrede.
Po nalogu osnovnog javnog tužioca, osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden tužilaštvu, navodi se u saopštenju.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike