Uhapšeni pedofil i prethodno pokušao slično

NOVI PAZAR – E. D. (36) iz Novog Pazara, koji je uhapšen pre dva dana zbog dodirivanja devojčice (9) u zgradi „Bor“ u tom gradu, ranije istog dana pokušao je isto u novoj Lučnoj zgradi, javlja indeksonline.

Kako prenosi taj portal, pozivajući se na izvor iz porodice druge žrtve zlostavljanja, on je videvši da devojčica ulazi sama u ulaz zgrade, utrčao za njom, gde je na silu pokušao da je svuče.

Spretna devojčica uspela je da se izvuče iz ruku manijaka i pobegla uz stepenice. U tom trenutku je majka devojčice, koja je bila u obližnjoj prodavnici, ušla u ulaz zgrade, a pedofil je u strahu pobegao.

Nakon ovog stravičnog čina, E. D. uputio se ka zgradi „Bor“, u koju je, prema nezvaničnim informacijama, preko društvene mreže Instagram na prevaru namamio devojčicu (9).

Tamo je pokušao da joj skine jaknu i pritom je uspeo da je dodiruje po struku i drugim delovima tela. Devojčica je uspela nekako da pobegne od napasnika i ispričala majci sve što joj se dogodilo.

Ovaj Novopazarac od ranije je poznat policiji po izvršenju brojnih krivičnih dela, a i ranije je privođen zbog pokušaja silovanja dece. Bio je u kućnom pritvoru, a poslednja dva napada počinio je dok je koristio pravo na dvosatnu šetnju van kuće.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike