najveća internet zajednica u Srbiji već 18 godina

U trendu

Vlada u Nišu od 13. oktobra, premijer odseda u kasarni

Vlada Srbije i premijer Aleksandar Vučić doći će u Niš 13. oktobra, potvrdio je danas gradonačelnik Niša Darko Bulatović.

Bulatović je agenciji Beta rekao da su u toku pripreme kako bi boravak državnog rukovodstva u Nišu protekao u najboljem redu.

“Tokom boravka Vlade Srbije u Nišu će biti održan niz foruma, biće prijema gradjana i delegacija. Izmedju ostalih premijer će primiti i predstavnike radnika koji potražuju zarade”, izjavio je Bulatović za Betu.

On je kazao da još nije poznat tačan datum kada će premijer Aleksandar Vučić primati gradjane, ali je prijavljivanje za razgovor još moguće preko posebne službe Vlade Srbije.

Bulatović je rekao da će premijer i članovi Vlade odsesti u kasarni “Knjaz Mihailo”, dok će sastanci i forumi biti organizovani na više lokacija u gradu.

Prema Bulatovićevim rečima, dolazak Aleksandra Vučića i Vlade Srbije predstavlja veliki dogadjaj za Niš.

“Ovo je prvi put da Vlada pod ovim okolnostima dolazi da živi u Nišu i da se bavi politikom mira, saradnje i privrednog preobražaja, razvojem regiona, zapošljavanjem i izgradnjom novih saobraćajnica”, kazao je Bulatović.

On je rekao da će grad Niš predstojeći važan dogadjaj dočekati potpuno spreman.

(Beta)

Napišite komentar

Vaša e-mail adresa neće biti objavljena.

Najnovije iz rubrike