Vređaju Milenu, jer ne želi politizaciju ubistva Ivanovića

BEOGRAD – Šef odborničke grupe SNS-a u Skupštini grada Beograda Aleksandar Mirković kaže da ogromna nervoza i histerija zahvatila lidere Saveza za Srbiju, a sve je kulminiralo vređanjem Milene Ivanović koja ne želi da se ubistvo njenog supruga politizuje.

„Savez za Srbiju, na čelu sa Draganom Đilasom, Vukom Jeremićem, Boškom Obradovićem i Željkom Veselinovićem, svoju kulminaciju je imala u vidu besomučnog vređanja i omalovažavanja, i to ponovo jedne žene, Milene Ivanović i to samo zato što ne želi da bude deo zloupotrebe u političke svrhe, pošto je jasno da Savez politizuje ubistvo njenog supruga Olivera Ivanovića“, navodi se u pisanoj izjavi Mirkovića.

On dodaje da takvo ponašanje predstavnika bivšeg režima za njega nisu iznenađenje jer su već pozivali na silovanje i vešanje.

Kako kaže „torturu“ je prošla i novinarka Barbara Životić, kao i novinarke Mara Dragović i Gordane Uzelac, tako da se samo postavljalo pitanje koja će žena biti nova žrtva te „bolesne mržnje i još bolesnije želje za foteljom“.

„Zaključak kojim se osuđuje nenormalno ponašanje i govor mržnje gradskog odbornika i lidera SZS Željka Veselinovića usvojen je u Skupštini Beograda na predlog odbornčike grupe SNS-a, ali niko od Jankovićevih i Đilasovih odbornika, pa ni sam Đilas, nisu podržali taj zaključak i na taj način su pokazali da su silovanje, poziv na ubistvo, vređanje i mržnja jedino što imaju da ponude i da je to jedini način kako će se razračunavati sa političkim neistomišljenicima“, navodi on.

Dodaje da se građani Beograda i cele Srbije gnušaju takvih stvari dok se Jeremić, Đilas, Obradović, Veselinović „nalaze na dnu političkog mulja, gliba i taloga i po svemu sudeći, na tom dnu će ostati zauvek“.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike