Vučević posetio novi poslovni centar kompanije Ninamedia

NOVI SAD – U sklopu redovnih poseta uspešnim privrednim subjektima u Novom Sadu, gradonačelnik Miloš Vučević posetio je danas novi poslovni centar kompanije Ninamedia.

U najsavremenijem prostoru ovakve vrste u regionu, predstavnici kompanije upoznali su gradonačelnika sa rezultatima i budućim planovima, potvrđujući činjenicu da Novi Sad predstavlja sredinu koja se odlikuje pozitivnom poslovnom klimom i svim uslovima neophodnim za uspešno poslovanje ne samo na lokalnom i nacionalnom novou, već i za značajno regionalno pozicioniranje.

U prilog tome, kako je saopšteno, svedoči i razvojni put novosadske kompanije Ninamedia, koja je od trenutka osnivanja konstantno širila svoj portfolio usluga, razvijajući se u skladu sa tehnološkim trendovima i potrebama tržišta i koja danas sa ponosom opravdava svoju pouzdanost u uslugama medija monitoringa sa gotovo 70 odsto nacionalnog tržišnog udela.

Osim praćenja i analize medijskih sadržaja, Ninamedia se uspešno specijalizovala u segmentu poslova istraživanja tržišta i javnog mnjenja, a poseduje i vlastitu medijsku produkciju.

Ninamedia je u saopštenju podsetila da je prethodne dve godine proglašana za nacionalni Superbrend u svom segmentu poslovanja.

Osim konstantnog ulaganja u ljudske resurse, razvoj i primenu novih tehnologija, direktor kompanije Dragan Radić, istakao je i neophodnost ulaganja u infrastrukturu kao jedan od značajnih faktora kontinuiranog unapređenja poslovanja.

Novi poslovni centar Ninamedije je osnova na kojoj se temelji značajan deo razvojnih planova ove kompanije.

Najmoderniji tehnički i tehnološki uslovi, osim što dodatno unapređuju kvalitet i efikasnost postojećih usluga Ninamedije, stvorili su uslove za formiranje NIMMA HUB-a, jedinstvenog poslovnog čvorišta u kome će se kroz saradnju sa partnerskim kompanijama regionalnom tržištu nuditi integrisani odgovor na sve prisutnije potrebe savremenog poslovanja.

NIMMA HUB je projektovan kao inovativan i zaokružen pristup tržištu informacija i tržišnih komunikacija koji u fokus stavlja specifične potrebe krajnjih korisnika, bez obzira na veličinu i industriju kojoj pripadaju.

Zajedno sa uspešnim partnerskim kompanijama zatvaramo krug pružajući usluge koje se temelje na dugogodišnjem iskustvu i rezultatima u oblastima medija, medija monitoringa, istraživanja tržišta, strateškog komuniciranja, poslovnog savetovanja, razvoja i implementacije logističkih rešenja, istakao je Dragan Radić.

(Tanjug)

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike