Vučić će odgovoriti novinarima 'čim bude stigao'

Foto: Beta

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je pročitao sve zahteve koje su mu uputili novinari okupljeni oko inicijative „Novinari ne kleče“ kao i da će odgovoriti na njih „čim bude stigao“.

„Pročitao sam sve zahteve i odgovoriću na njih čim budem stigao“, kazao je premijer novinarima nakon posete Dnevnom centru za stara lica „Dragiša Ćirić“ u Zemunu.

Ranije su novinari okupljeni oko te inicijative uputili pismo premijeru i ministrima Vlade Srbije u kome su zatražili, izmedju ostalog, da inspekcija rada ispita tvrdnje o prisiljavanju novinara da se učlane u Srpsku napednu stranku kako bi zadržali posao, kao i navode o zlostavljanju zaposlenih u pojedinim medijima.

Upitan kako komentariše naslovnu stranu današnjeg „Blica“, na kojoj je njegova fotografija docrtavana, Vučić je kazao da je to „dokaz kako u Srbiji cveta cenzura“.

„Mislim da je to odlična novina a ovo je pokazatelj napretka Srbije, jer tako nešto nije bilo moguće zamisliti pre tri ili četiri godine“, kazao je predsednik Vlade Srbije.

(Beta)

Ostavite komentar

Ostavite komentar