U trendu

Vučić danas razgovara sa Nišlijama

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić razgovaraće danas sa gradjanima koji su se prijavili za sastanak s njim u Nišu.

Kako je ranije saopšteno iz Vlade Srbije, za razgovor sa Vučićem u Nišu prijavilo se 1.200 ljudi, a on će razgovarati sa oko 20 gradjana koji imaju najteže probleme.

Razgovori Vučića sa gradjanima najavljeni su za 17.30 časova.

U Oficirskom domu u Nišu u toku je sastanak Vlade Srbije sa predstavnicima Svetske banke, a za 12.00 zakazan je sastanak sa šefom Delegacije Evropske unije u Srbiji Majklom Devenportom i ambasadorima zemalja EU.

Nakon ovog sastanka Vučić će sa ambasadorima prošetati niškom Tvrdjavom.

Trećeg dana boravka Vlade Srbije u Nišu, ministarka gradjevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović obići će gradilište firme „Ingrad“ kako bi proverila funkcionisanje elektronske gradjevinske dozvole i prisustvovaće tribini posvećenoj rodnoj ravnopravnosti u Skupštini grada.

Ministar prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Mladen Šarčević obići će Univerzitet u Nišu, Regionalni centar za stručno usavršavanje nastavnika, Ekonomsku i Elektrotehničku školu i Regionalni centar za omladinsko preduzetništvo.

Ministar kulture i informisanja Vladan Vukosavljević obići će Narodni muzej, Arheološko nalazište Medijana, Niški kulturni centar, Sabornu crkvu, Galeriju savremene likovne umetnosti i Narodno pozorište.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.