U trendu

Vučić: Gašić će biti smenjen kada se nadje rešenje za to mesto

Premijer Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da će ministar odbrane Bratislav Gašić biti smenjen kada nadje rešenje za to mesto.

„Ako neko misli da se u kafani za jedan dan traži ministar, to je toliko smešno da nemam reči. I to neko ko treba da vodi Ministarstvo odbrane. Bata Gašić je dobro vodio to ministarstvo. Bata Gašić je lojalan našoj stranci. Bata Gašić je moj prijatelj. Kakav je problem da li će to biti posle tri ili deset dana“, rekao je Vućić gostujući večeras na jagodinskoj televiziji Palma plus.

„Bata Gašić je otišao zbog izgovorene reči, zbog neprostojnosti. Ja znam koliko je njemu teško i koliko se kaje. Ako sam zbog toga bio spreman da kažem ne može, Srbija mora drugačije da se ponaša, Srbija mora drugačije da izgleda, što bih štitio nekog. Neću nikoga da štitim, ali ću da štitim ljude od laži. Kao što ću da štitim Batu Gašića da je kriv za helikopter i da je loše radio“, rekao je Vučić.

Premijer je rekao da misli da je ispravno postupio kada je odlučio da smeni Gašića.

„Mislim da sam ispravno postupio i da time pravimo crtu izmedju nas i onoga što je bilo nekada. Pokazujemo mnogo veću odgovornost nego što je bila ranije“, kazao je Vučić.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pošalji komentar