U trendu

Vučić: Kad Biserko, Obradović i Amfilohije isto misle. .

BEOGRAD – Predsednik Srbije Aleksandar Vucičh ocenio je danas da je suština pisma dela nevladinih organizacija Federiki Mogerini protiv podele Kosova samo u tome da neko drugi prizna nezavisnost Kosova.

„Ja ću se boriti za mnogo više od toga i tražiću da Srbija dobije mnogo više od onoga što su oni pismom tražili od Mogerini“, istakao je predsednik Vučić.

Rekao je da ne može da komentariše takvo pismo, da ga smatra delom unutaršnjeg dijaloga, iako su ga neki izneli izvan granica, a na samo pitanje primetio je:

„Kad Kandić i Amfilohije misle isto, ili Biserko i Boško Obradović…“.

Pokazalo se, kaže, da se argumentacija Sonje Biserko i Boška Obradovića i Stamatovića uopšte ne razlikuje.

Kako je rekao, poštuje one koji su pismo potpisali i one koji su ga podržali, a još više poštuje one koji to pismo nisu potpisali.

Suština tog pisma i onih koji zastupaju takve stavove je samo to da neko drugi prrizna Kosovo.

(Tanjug)

1 komentar
  1. TVRD

    E moj Vučiću izdajniče nije Amfilohije dao šiptarima status naroda nego ti sa tvojim tzv briselskim sporazumima. Ti i tvoji monolozi koji umesto da se zasnivaju na RSBUN 1244 oni se zasnivaju na tome da Srbi na KiM budu manjina u sopstvenoj državi. Ništa bolji položaj Srba nije ni u CG,BJRM,BIH Hr ali šta to tebe briga. Teritorije u bivšoj Jugoslavije na kojima su živeli Srbi drastično je smanjena .Ali bitan je dijalog koji se zove monolog. Sve zarad nekog mira koji će tvoji zapadni prijatelji pretvoriti u nametnuti rat. A ima li Srbija så čime da se brani.

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike