U trendu

Vučić: Na Predsedništvu SNS izraziću podršku Ani Brnabić

BEOGRAD – Predsednik Srbije i lider SNS Aleksandar Vučić najavio je da će na sednici Predsedništva SNS, za oko desetak dana, uputiti jasnu poruku svima da premijerka Ana Brnabić ima njegovu punu podršku.

„Ana Brnabic ima moju nedvosmislenu podršku. Ne postoje bezgrešni ljudi, prvi ja nisam, naprotiv, bezbroj puta sam grešio. Ali je važno da se ljudi bore i da rade. Ana se bori i radi i Ana ima moju punu podršku, i to ce biti moj stav u buducnosti“, rekao je Vučić u intervjuu za „Kurir“ koji je objavljen na sajtu tog lista.

(Tanjug)

1 komentar
  1. Ena

    Vucic se ponasa kao pravi politicar..Sta bi drugo i mogao reci protiv premijerke.Seselj je otkacen, Ostatak njegova zivota provodi u trazenju i kopanju po proslosti onih koje ne voli, kao uostalom i drugi politicari.Povraca mi se dok ih slusam, Pitam se, zar ih nije sramota ? Prave su muske torokuse , nekulturni odvratni.Na silu ne mogu nista. .Porucila bi im da cekaju sledece izbore mozda ih neko i bira.A do tada ih zamoljavam da svoje pogane jezike stave u svoja dupeta

Napišite komentar

Najnovije iz rubrike