U trendu

Vučić: Nemamo podatke o hapšenju u Crnoj Gori

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da nema nikakve podatke o navodnom hapšenju paravojne kriminalne grupe u Crnoj Gori koju, kako je objavljeno, predvodi bivši šef srpske Žandarmerije Bratislav Dikić, ocenivši da je „čudan dan“ u kojem se to dešava.

„Mi nemamo nikakve podatke o tome, ministar policije Srbije me je obavestio. Reč je o čoveku koji je penzioner. Čudan mi je dan na koji se to dešava“, rekao je Vučić novinarima u Vranjskoj Banji.

On je dodao da će „ostatak komentara“ o tome dati sutra, „kad se izbori (u Crnoj Gori) završe“, da ne bi uticao na njih.

Podgorička televizija „Pink M“ je danas objavila da je u Crnoj Gori prošle noći „locirana i uhapšena“ paravojna kriminalna grupa „od najmanje 15 osoba“, koja je ušla u Crnu Goru i unela velike količine oružja i municije s ciljem da izazove oružane sukobe, „pa čak i likvidacije“.

Pozivajući se na nezvanična saznanja „iz krugova“ policije, TV „Pink M“ je navela da tu grupu predvodi bivši šef Žandarmerije MUP Srbije Bratislav Dikić i da je grupa u Crnu Goru ušla „na osnovu dogovora s jednom političkom grupacijom“, radi izazivanja oružanih sukoba „širom Crne Gore“ tokom današnjih parlamentarnih izbora.

(Beta)

Pratite Krstaricu i preko mobilne aplikacije za Android i iPhone.

Pogledaj komentare (1)