Vučić: Očekujem nova saznanja o pronađenom oružju

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da će se večeras znati odakle je došlo oružje koje je pronadjeno u blizini njegove kuće.

“Ja sam siguran da će se naći parcijalni DNK, pa ćemo ustanoviti šta se dogodilo, možda je to neko slučajno ostavio. Ako ne pronadjemo i parcijalni DNK, onda mi je jasno o čemu se radi, sve ćemo znati večeras”, rekao je Vučić na konferenciji za novinare u Vladi Srbije.

Premijer je rekao i da nije “bilo nikakvog pokušaja atentata, jer njega niko nije ni pipnuo”.

On je naveo da od direktora Bezbednosno-informativne agencije (BIA) nije saznao ništa novo.

“Nemam nikakve podatke sem onih do kojih ste i vi došli. Sa takvim stvarima se ne igram”, kazao je premijer i dodao da mu je sve to čudno.

Prema njegovim rečima, ono što ga zabrinjava jeste to što se na mestu gde je pronadjeno oružje mogla da stradaju mnoga deca koja se tu igraju.

U blizini porodične kuće premijera Srbije Aleksandra Vučića u Jajincima kod Beograda juče je otkriven blindirani automobil sa sanducima punim oružja.

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović je kazao da su pronadjeni raketni bacač zolja, četiri ručne bombe, 100 komada municije kalibra 7,62 mm, četiri ili pet metaka za automatsko oružje i 15 metaka nepoznatog kalibra.

(Beta)

2 komentara

  • milan

    Kad ovakav retard manipulise nasim(vecinom) narodom onda trebamo staviti prst i pitati se kakav smo to mi narod.Ovaj” covek “je dno dna.Svet u svojoj politickoj istoriji nije imao slican primer niti ce imati.To zaista ni jedna majka vise nemoze roditi.

  • goran manic

    Rekorder u broju neuspelih atentata je bio Fidel Kastro. (47, koliko se sećam.) No, njegovo vreme je prošlo, A. Vučić će da poživi još dugo, tako da je sve jasno.

Ostavite komentar